top of page

Een huishoudhulp (of strijkhulp) bij u thuis in Brussel of in Brabant?

Vraag uw huishoudhulp aan en ontvang snel een voorstel!

HUISHOUDEN EN SCHOONMAAK VAN UW HUIS

BOODSCHAPPEN /
MAALTIJDEN BEREIDEN

WASSEN

STRIJKEN

Uw vrije tijd komt op de eerste plaats.

Ons team van huishoudhulpen stelt al zijn ervaring, knowhow en professionele uitrusting tot uw dienst. Geniet meer van uw vrije tijd in plaats van het huishouden, de boodschappen of de strijk te doen. Als heuse huishoudfeeën komen onze trouwe huishoudhulpen binnen 24u ter plaatse.

 

AS Services is een erkend dienstenchequebedrijf en biedt aan om uw huishoudelijke taken uit te voeren tegen een zeer redelijke prijs. De dienstencheque is fiscaal aftrekbaar en kost 9€ per gewerkt uur, wat onaangename verrassingen voorkomt. U weet precies hoeveel het kost. Wist u dat €9 fiscaal aftrekbaar is voor de eerste 150 cheques? De aftrekbaarheid hangt af van de regio waar u woont:

 

Brussel - €1,35/dienstencheque,

Wallonië - €0,9/dienstencheque,

Vlaanderen - €1,8/dienstencheque.

Een huishoudhulp aanvragen bij AS Services? Dat kan makkelijk en eenvoudig.

Vul dit formulier in en ontvang uw voorstel binnen de 24 uur. Om u een zo volledig mogelijk voorstel te bezorgen, vragen we u om te vermelden hoe vaak u beroep wenst te doen op een huishoudhulp (aantal uren en dagen per week).

Vereenvoudig uw leven en verlicht uw huishoudelijke lasten dankzij de hooggekwalificeerde en enthousiaste huishoudhulpen van AS Services. Wij bieden een complete service, gaande van boodschappen doen tot het bereiden van uw maaltijden. Onze huishoudhulpen worden vergoed door dienstencheques.

Eenmalig of langdurig hulp nodig? AS Services heeft een oplossing voor elke behoefte. Wij streven ernaar om rekening te houden met uw wensen en u de flexibele en attente hulp te bieden die u nodig heeft.

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij AS Services aan het juiste adres. Onze huishoudhulpen zijn beschikbaar in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant. Onze kantoren zijn gevestigd in Vorst, Sint-Gillis en Waterloo.

Periode
Voorkeur voor welke dag
Ik ben al geregistreerd bij het bedrijf Sodexo

Bedankt voor uw bericht!

Ancre 1

Vorst

1190 Vorst

08:30 - 12:00 13:00 - 17:00

Gesloten

Maandag - Vrijdag

Zaterdag - Zondag

Sint-Gillis

1060 Sint-Gillis

Op afspraak

1410 Waterloo

Op afspraak

Etterbeek

1040 Etterbeek

Op afspraak

iStock-515779948.jpeg

Blijf op de hoogte, check onze blog!

bottom of page