top of page

AS Services: uw dienstenchequebedrijf in Waterloo! 

HUISHOUDEN EN SCHOONMAAK VAN UW HUIS

BOODSCHAPPEN /MAALTIJDEN BEREIDEN

WASSEN

STRIJKEN

Bespaar tijd, bespaar geld!

Onze professionele en toegewijde huishoudhulpen hebben maar één doel: u helpen, in Waterloo en omgeving. Dankzij het dienstenchequesysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw huishoudelijke taken... Profiteer van deze vrije tijd om quality time door te brengen met de mensen om u heen! En waarom probeer je die nieuwe sportles niet uit waar je geen tijd voor hebt vanwege boodschappen doen en eten koken? Vertrouw deze taken toe aan ons team van professionals!

 

Wij bieden kwaliteitsdiensten tegen lage prijzen. Om nog maar te zwijgen over de fiscale aftrekbaarheid van uw dienstencheques. In Wallonië profiteert u van een aftrekbaarheid van € 0,90 per cheque. Op het spel ? Een team van erkende huishoudsters, aan een democratische prijs.

Bent u op zoek naar een huishoudhulp voor een eenmalige of last-minute service aan uw woning in Waterloo?

Welkom bij AS Services! Wij stellen u voor om de expertise en ervaring van ons team ten dienste te stellen van verschillende en gevarieerde taken:

  • huishoudelijk werk en schoonmaak in uw woning (vloeren, ramen, sanitair, keuken, enz.);

  • strijkwerkzaamheden;

  • de was;

  • klein naaiwerk;

  • bereiden van maaltijden en boodschappen doen;

  • en meer…

 

Wenst u meer informatie over onze diensten en ons Waterloo-team? AS Services is er om u te helpen.

Een efficiënt, serieus en georganiseerd team

Wilt u een huishoudster voor een last-minute service? Of liever een eenmalige hulp? Onze kleine huisfeeën maken binnen 24 uur plaats voor je in hun agenda! Onze teams reizen overal in Waterloo en omgeving. Geen tijd te verliezen: schakel ons in om van die eindeloze stapel wasgoed af te komen die u niet wilt wassen of strijken. Ons erkend dienstenchequebureau garandeert ook optimale werkomstandigheden voor onze huishoudsters.

 

De voorkeur geven aan dienstencheques betekent ook dat u ons helpt om de werkzekerheid van onze medewerkers te verzekeren. Dankzij de papieren dienstencheques hoeft u zelfs geen geld te gebruiken, en nog minder als u alle procedures online afrondt met elektronische dienstencheques!

Nettoyage de la fenêtre

Huishoudelijk werk ? Doe een beroep op het AS Services-team in Waterloo!

Wilt u ons de huishoudelijke taken in uw huis in Waterloo toevertrouwen? Contacteer ons telefonisch op 02 218 48 67 of per e-mail

op info@as-services-titres-services.be.

 

We kijken ernaar uit u van dienst te zijn!

iStock-515779948.jpeg

Blijf op de hoogte, check onze blog!

Vorst

1190 Vorst

08:30 - 12:00 13:00 - 17:00

Gesloten

Maandag - Vrijdag

Zaterdag - Zondag

Sint-Gillis

1060 Sint-Gillis

Op afspraak

1410 Waterloo

Op afspraak

Etterbeek

1040 Etterbeek

Op afspraak

bottom of page