top of page

Heeft u hulp nodig bij uw boodschappen of maaltijden ?


xx

Woont u in de regio Brussel en bent u niet in de gelegenheid om zelf boodschappen te doen en om te koken zoals u zou willen of heeft u geen tijd daarvoor ? Het dienstenchequebedrijf As Services, gevestigd in Vorst, biedt u zijn diensten aan.


Huishoudelijke ondersteuning aan huis

De huishoudelijke service helpt u niet alleen met het huishouden en het strijkwerk, maar ook bij het inkopen van de boodschappen en het bereiden van gerechten naar wens. U bent zo in staat om meer van uw vrije tijd te genieten en hoeft alleen maar een gezonde maaltijd op te warmen, die geheel volgens uw wensen vers is bereid, klaar om van te genieten. Heeft u hulp in de keuken nodig ? U hoeft alleen maar door te geven waarmee we u zouden kunnen helpen en wij bieden u onze diensten aan, continu van een hoog kwaliteitsniveau.

Een dienstenaanbod op maat voor al uw wensen

Heeft u een favoriete winkel bij u in de buurt? Of wilt u graag een recept maken die u erg lekker vindt? De werknemers van As Services beantwoorden uw hulpvraag volledig en volgen minutieus de aanwijzingen die u geeft. Niets gaat boven deze werkwijze, voor meer rust en kalmte. De dienstencheques: een voordelige keuze

U betaalt 9 euro per uur voor een dienstencheque, ongeacht de service die daarvoor wordt verleend. De dienstencheques zijn eveneens voor 30% fiscaal aftrekbaar en stellen u in staat om te profiteren van de diensten van onze betrouwbare, goed opgeleide werknemers die bovendien discreet te werk gaan. Aarzel niet langer om tijd en moeite te besparen om comfortabel te leven in plaats van u al te vaak uit te sloven om te zorgen voor versbereide en verantwoorde maaltijden! Wilt u graag gebruikmaken van onze boodschappenservice of hulp ontvangen bij het bereiden van uw maaltijden, overal in de regio Brussel ? Neem meteen contact op met As Services!

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page