top of page

Hoe kiest u het juiste schoonmaakbedrijf?


Aide ménagère

Bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf om u te helpen met huishoudelijke taken, zijn er verschillende criteria waarmee u rekening moet houden. U wilt er zeker van zijn dat u een betrouwbaar, professioneel en bekwaam bedrijf kiest om u te helpen uw huis schoon en netjes te houden. In dit artikel geven we u enkele tips om het beste schoonmaakbedrijf voor uw behoeften te kiezen.


AS Services is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat een veelzijdige huishoudster aanbiedt om u te helpen met al uw huishoudelijke taken.


De voordelen van dienstencheques

Wanneer u op zoek bent naar een huishoudhulp, kan het nuttig zijn om op zoek te gaan naar een bedrijf dat dienstencheques aanbiedt. Dienstencheques zijn een betalingssysteem dat door de Belgische overheid in het leven werd geroepen om huishoudens te helpen de kosten van huishoudelijke diensten te drukken. Met dienstencheques kunnen diensten worden betaald zoals schoonmaken, wassen, strijken en maaltijdbereiding. AS Services aanvaardt dienstencheques als betaalmiddel. Kies voor een professioneel schoonmaakbedrijf, zoals AS Services.

Kies bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf voor een professioneel en deskundig bedrijf. U kunt zoeken naar bedrijven die erkend zijn door de Belgische overheid, wat betekent dat ze wettelijk bevoegd zijn om schoonmaakdiensten te verlenen. U kunt ook zoeken naar bedrijven met jarenlange schoonmaakervaring. Met AS Services heeft u de zekerheid dat uw huishoudelijke taken vakkundig en professioneel worden uitgevoerd, dankzij hun team van ervaren professionals.

Kies voor een middelgroot bedrijf

De plaats van een huishoudster in een privéwoning is best bijzonder, u geeft haar uw volledige vertrouwen en laat haar toe in uw privéruimte. Als u kiest voor een middelgroot bedrijf zoals AS Services, geniet u van een betrouwbare en langdurige relatie. Bij AS Services kennen we elk van onze medewerkers afzonderlijk, wat u gemoedsrust geeft.


Kies voor een schoonmaakbedrijf zonder extra kosten

Ja, het bestaat nog steeds, AS Services biedt u schoonmaakdiensten aan zonder extra kosten! In een tijd waarin veel dienstenchequebedrijven extra kosten in rekening brengen, is AS Services een van de weinige bedrijven waar u geen extra kosten hoeft te betalen. U betaalt enkel voor de dienstencheques, en niets meer. Dit is een teken van vertrouwen dat wij bij AS Services vastbesloten zijn te behouden.


Kies een lokaal schoonmaakbedrijf

Bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf kan het nuttig zijn een lokaal bedrijf te kiezen. Lokale bedrijven hebben een grondige kennis van de omgeving en zijn wellicht sneller beschikbaar voor aanvullende diensten. Als u bijvoorbeeld in Vorst, Sint-Gillis, Waterloo of Ternat woont, kan het handig zijn om een schoonmaakbedrijf te kiezen dat kantoren heeft in deze gebieden. Onze huishoudhulpen wonen en werken echter in heel Brussel en Groot-Brabant, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van een huishoudhulp (als u niet in één van de 4 Brusselse gemeenten woont waar wij onze kantoren hebben).

Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende informatie!

Comments


Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page